Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

Kontakt


Naše výhody


  • Jsme producenty většiny součástí programů
  • Jsme odpovědní, přesní, pracovití
  • Děláme, co nás baví

Zabijačka

Tradiční domácí zabijačka patří mezi staré české slavnosti. Obvykle se konala v období od prosince do března. Což bylo dáno přítomností mrazivých měsíců, liturgickou zvyklostí, ale třeba i proto, že se v tomto období na vesnicích odbývalo nejvíce svateb. Dnes jsme schopni zabíjačku pro Vás připravit prakticky kdykoli.
Tradiční česká zabíjačka – rituál, při kterém řezníci, většinou v klasických kostkovaných kabátech kompletně zpracují pašíka na oblíbené vepřové speciality. V rámci cateringu se většinou servíruje výběr z: - viz níže.

Rádi Vám připravíme konkrétní nabídku na tradiční Českou zabíjačku dle vašeho zadání. Určitě se vás budeme ptát na:

 V případě zájmu, úvahy o zájmu… volejte, pište.  Rádi Vám připravíme konkrétní nabídku

 

           TRADIČNÍ ČESKÁ ZABÍJAČKA
PRĚDKRMY

 POLÉVKY

 HLAVNÍ JÍDLA

 DEZERTY

  NÁPOJE